JAPAN PER TREIN

In dit prachtige land met zijn fraaie tempels en natuur kunt u ook uitstekend per trein reizen. Bestelt u hier een Japan Rail Pass en u kunt naar keuze 7, 14 of 21 dagen met de trein door het land reizen inclusief de supersnelle Shinkansen.

Bert weet er alles van en kan u ook vertellen waar het absoluut de moeite waard is om een stop te maken binnen uw reistijd. U kunt voor uw vragen onderstaand formulier invullen. Ook voor informatie om evt. vanuit Wladiwostok met de boot naar Japan te reizen.

Prijzen Japan Railpas 2024: tweede klas: 7 dgn: ca. €325, 14 dgn: ca €525;  21 dgn: ca. €650; 

eerste klas resp. ca. €450, ca. €720, ca. €900. 

Bestellen? Vult u dan svp. uw naam, e-mailadres en bericht in op het formulier op deze pagina.

Transsiberië express plus!  van Wladivostok naar Japan per ferry (tijdelijk niet)

Per trein van Moskou tot en met Vladivostok dwars door Rusland is een droom van veel reizigers. Daarna door naar Japan of Zuid-Korea per boot is een uitdagende optie.

Van Wladivostok naar Zuid Korea en Japan

De veerboot vertrekt vanaf de haven van Wladivostok om een dag later aan te meren in Japan.  

Dienstregeling Wladivostok – Japan

De dienstregeling van de veerboot die aansluit op de Transsiberië Express is onregelmatig en kan per seizoen verschillen. De ervaring is wel, dat met enig puzzelwerk een goede aansluiting mogelijk is.

Kosten veerboot Wladivostok – Japan

De kaarten voor deze nachtverbinding beginnen bij zo’n € 100 voor een eenvoudige stoelreservering. U kunt altijd ruim bagage meenemen en er is een bar en restaurant op de boot aanwezig. Het is raadzaam om ons even een email te sturen met uw vragen.

NB: OOK VANUIT SHANGHAI KUNT U PER BOOT OVERSTEKEN NAAR JAPAN.