WILT U OP EEN LUXE MANIER REIZEN met PRIVE-TREINEN?

 

Dan is misschien een van deze treinreizen iets voor u. Deze treinen rijden enkele keren per jaar.

De TSARENGOUD is de bekendste luxe variant van de Transmongolie-expres. 

Ook de GRAND TRANS-SIBERIAN EXPRESS en de IMPERIAL RUSSIA zijn luxe varianten van de Transmongolie-expres

De ORIENT SILKROAD EXPRES (REGISTAN) brengt u over een belangrijk deel van de Zijderoute.  Van Almaty (Kazachstan) via historisch Oezbekistan naar Ashgabat in Turkmenistan of vice versa. Of alleen in Oezbekistan.

De GOLDEN EAGLE combineert beide voor een deel: de reis gaat van Moskou naar Beijing of vice versa maar dan via de Zijderoute met Oezbekistan, Turkmenistan, Kazachstan en China.  Maar er zijn ook nieuwe routes bijvoorbeeld van Moskou naar Iran of alleen in Iran. 

In Zuidelijk Afrika kunt u met de AFRICAN EXPLORER een heuse treinsafari maken. 

In Australië kunt u bijna wekelijks dwars door het hele continent van oost naar west van Sydney naar Perth (of andersom) met de INDIAN PACIFIC of van noord naar zuid van Darwin naar Adelaide (of andersom) met de beroemde GHAN.

Er zijn nog meer beroemde luxe treinreizen zoals in INDIA de PALACE ON WHEELS (van Delhi via Jaipur en Udaipur) en de DECAN ODESSEY van Mumbay naar Colcata (of andersom). In Europa ondermeer de ROYAL SCOTSMAN in Schotland.

Het zijn treinreizen om nooit meer te vergeten.

 

Meer informatie leest u onder de doorkliks of u kunt informatie vragen met het formulier op deze pagina. We kunnen deze unieke en prachtige treinreizen volledig voor u regelen.