GROEPSREIS OF INDIVIDUEEL

Deze keuze is geheel aan u. 

Groepsreizen biedt Mevo Reizen aan op de Transmongolie-expres. Deze 21-daagse treinreizen staan ook gepland in 2018. De groepen bestaan uit 10 tot 15 personen (i.p. met Nederlandse reisbegeleiding). Er is een vast reisprogramma met bezoek aan Moskou, Irkutsk, het Baikalmeer, Ulan Bator en het Terelj Nationaal Park, Datong en Beijing.

Ook op de Zijderoute biedt Mevo Reizen een groepsreis aan

Alle (andere) treinreizen kunt u individueel of met een eigen groep boeken. Bij een reisplan op maat is elke vertrekdag van de week mogelijk. Wel is het zo dat vanaf Irkutsk en Ulan Baatar richting China niet elke dag een trein rijdt, zodat daar een goede planning nodig is. 

Bij de groepsreis heeft u een uitgebreider pakket aan excursies en transfers. Als individuele reiziger kunt u hier ook voor kiezen waardoor de reis uiteindelijk ongeveer uitkomt op dezelfde kosten. Bij de groepsreis heeft u vanaf Amsterdam de begeleiding van een deskundige Nederlandstalige gids. De gids kent vaak de lokale agenten en heeft de reis al eerder gemaakt. Deelnemers aan de groepsreis ontmoeten elkaar voorafgaand aan de reis, zo kunt u elkaar alvast leren kennen. Zowel bij de groepsreis als bij individuele reizen spreken we de reis uitgebreid door voor vertrek.